Wereldgebedsdag in Borculose kerk

BORCULO – Op vrijdag 3 maart, de eerste vrijdag van de maand gaat het gebed de wereld rond , ieder jaar opnieuw.
Honderdduizenden mensen voelen zich, in de 173 landen die meedoen aan de viering, door gebed verenigd en bemoedigd. Door wereldgebedsdag krijgt het christelijk geloof een internationale en oecumenische dimensie.
Op vrijdag 3 maart om 19.00 is er een viering in de R.K. Kerk in Borculo.

Het thema is “Wat is eerlijk” de liturgie is voorbereid door jonge en oudere vrouwen uit de Filippijnen , die zich afvragen of het eerlijk is dat er in hun land  zoveel arme mensen zijn.  Ook in ons land groeit de kloof tussen arm en rijk.

Deze dienst is georganiseerd vanuit de Raad van Kerken Borculo , en is door een kleine commissie voorbereid. Iedereen, jong en oud, is van harte welkom.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven