Amicitia presenteert: Tapas op z’n Reetmöls

RIETMOLEN – Trek in een lekker stukje, muziek? Het succesvolle appeltaartconcert van vorig jaar smaakt naar meer. Dit jaar is gekozen voor een tapasconcert, welke plaats zal vinden op zondag 12 maart. Dit klinkt misschien wat exotisch voor Rietmolen maar in feite zijn tapas niets minder dan hapjes die bij een drankje worden genuttigd.

De harmonie, malletband en het jeugdorkest zullen hun uiterste best doen bezoekers muzikaal te verrassen. Bekende werken zoals “The lion king”, “Imagine” en “These boots are made for walking” zullen de revue passeren, maar ook stukken als “I like the flowers”, “The last night of fall” en “Three movements for malletband”  komen langs.

Het concert begint om 11 uur bij café Kuppers te Rietmolen en de toegang is gratis.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven