Aveleijn opent deuren tijdens open dag

NEEDE – In de week van 13 t/m 18 maart 2017 vindt de landelijke Week van Zorg en Welzijn plaats. In heel Nederland zetten zorgorganisaties hun deuren open voor publiek om te laten zien hoe de zorg werkt. Aveleijn neemt ook in Neede deel aan de week. Op zaterdag 18 maart tussen 10:00 en 16:00 uur zijn belangstellenden van harte welkom bij Aveleijns Woonlocatie De Bleek aan de Bleekenweg 1. De Bleek is een 24-uurs woonvoorziening voor jong volwassenen met een verstandelijke beperking.  Vanuit De Bleek vertrekken vanaf 14:30 uur ook rondleidingen naar Het Bernadettebos, Aveleijns woonvoorziening voor kinderen met een verstandelijk beperking in de leeftijd van 4 tot 15/16 jaar. Meer informatie en een overzicht met alle opengestelde locaties is te vinden via www.aveleijn.nl/openhuis.

 

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven