Comité monumentendag is uitgebreid

EIBERGEN/RUURLO – Het comité Open Monumentendag is in de gemeente Berkelland uitgebreid met nieuwe leden. Susanne ten Have (Eibergen), Ina Hummelink (Ruurlo), Wim Giesbers (Rekken) en Mariska Stijnen (Geesteren) gaan hun steentje bijdragen om in 2017 een aantrekkelijk programma te organiseren op 9 en 10 september.

“De nieuwe leden hebben elk een band met de gemeente Berkelland en een liefde voor monumenten en historie. Daarbij beschikken ze over eigen netwerken. Dit zijn allemaal pluspunten”, aldus Roy Oostendorp, lid van het organisatieteam en erfgoedspecialist van de gemeente.

“Zo werken we steeds sterker samen om dit jaar de Open Monumentendag Berkelland zelfs als volledig weekend op de kaart te gaan zetten. Het comité heeft volop inspiratie, laat zich graag inspireren door iedereen die een verrassende combinatie kan bedenken om kunst, cultuur en erfgoed met elkaar te verbinden”.

Laat uw idee achter via de Facebook of Twitterpagina ‘Erfgoed Berkelland’ of per e-mail [email protected]. “Alle inbreng zal er voor zorgen dat het thema van 2017; Boeren, burgers, buitenlui uitstekend uit de verf zal komen”, merkt Oostendorp tenslotte op.

De Monumentendagen Berkelland het tweede weekend van september zullen voor iedereen zeker één of meerdere unieke activiteiten bieden die een bezoek waard zijn. Zo verbinden we boeren, burgers en buitenlui met elkaar.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven