Kledinginzamelingactie in Ruurlose kerk

RUURLO – Op 31 maart en 1 april vindt in Ruurlo de kledinginzamelingsactie van Sam’s Kledingactie voor Mensen in Nood plaats. U kunt dan uw gebruikte kleding, schoeisel en huishoudtextiel in gesloten plastic zakken afgeven bij het volgende adres: Innamepunt: Gemeentecentrum Protestanse Kerk “de Sprankel”, Domineesteeg 12 te Ruurlo.
Tijd: vrijdag 31 maart 19 – 20 uur en zaterdag 1 april 10 – 11 uur. De opbrengst van de ingezamelde kleding gaat dit jaar naar een ontwikkelingsproject van Cordaid Mensen in Nood “Ontheemden” in Nepal:

Situatie: Na een eerste noodhulpfase sinds de aardbeving van April en mei in 2015 richt Cordaid zich nu o.a. op wederopbouw. Een steunproject voor 500 families welke nog steeds in opvangkampen verblijven van Cordaid Mensen in Nood. Teruggaan naar hun weggevaagde dorp en huis zit er voorlopig nog niet in. Naast schoon water en sanitatie wordt hen ook geleerd om weer een bestaan op te bouwen. Verticale tuintjes aanleggen zodat je op weinig grond toch je voedsel kunt verbouwen is hier een voorbeeld van.
Uw gift in de vorm van uw kleding en schoeisel doneren helpt hen. Alvast onze hartelijk dank namens Sam’s Kledingactie.

Help mee met uw oude textiel: Sam’s Kledingactie voor Mensen in Nood zamelt al ruim 45 jaar kleding in voor het goede doel. Wij worden hierin ondersteund door tal van vrijwilligers. U geeft hen echt een steuntje in de rug dankzij uw kleding donatie aan Sam’s Kledingactie en kan Cordaid Mensen in Nood de kwetsbare dorpen beschermen.

Voor meer informatie over Sam’s Kledingactie en de gesteunde projecten kunt u kijken op www.samskledingactie.nl.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven