Nieuwe expositie in Neede: Vrouwleu!

NEEDE – Met gepaste trots laat Historische Kring Neede (HKN) weten dat de zeer succesvolle expositie Kearls! een vervolg krijgt. Achter de schermen heeft de expositiecommissie van Historische Kring Neede in samenwerking met amateurfotograaf Tijs de Groot een begin gemaakt om de expositie Vrouwleu! samen te stellen. Vooraf had niet bedacht kunnen worden dat zo veel dames gehoor zouden geven aan de oproep om zich te laten fotograferen tijdens de Christmas Fair in hessenboerderij De Meijer, laat de fotograaf weten.

De foto’s verdienen het op een mooie wijze gepresenteerd te worden. Maar de expositieruimte in de Oale Smederieje in Neede is beperkt. Daarom is het maken van een selectie van alle gemaakte foto’s noodzakelijk legt HKN voorzitter Wim Winkeldermaat uit. Net als bij Kearls! zal de expositie Vrouwleu! bestaan uit 30 portretten. De selectie is gedaan door een onpartijdige vakspecialist. Zo blijft het voor de bezoekers een verrassing en is het extra leuk om de smederij te bezoeken. Dit voorjaar zijn de foto’s te bekijken in de Oale Smederieje. De dames die geselecteerd zijn voor Vrouwleu! ontvangen t.z.t. persoonlijk bericht.

Vrouwleu! is vanaf zaterdag 8 april te bekijken. De openingstijden van de Oale Smederieje, Borculoseweg 4 in Neede zijn op woensdag van 14.00 – 17.00 uur en op zaterdag van 14.00 – 16.30 uur.

 

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven