Open trainingsavonden bij WTC Neede

NEEDE – Jaap Olijve: ”Nu het wielerseizoen over de weg is gestart geeft WTCNeede iedereen de gelegenheid deel te nemen aan de trainingsavonden op dinsdag 4, 11. 18 en 25 april met als thema “veiligheid”. We komen samen om 18.45 uur op het Marktplein. We fietsen dan naar de Needse Berg. Hier liggen 2 trainings trajecten van 2km en 4km waar een vlak- afdaling- en een klimgedeelte zit. Je wordt begeleidt door leden van WTCNeede.

Zij zullen je aanwijzingen geven daar waar nodig is. Belangrijk hierin is dat jezelf ook je wensen kenbaar maakt. Het is niet de bedoeling dat het een race wedstrijd wordt. Wat dien je zelf mee te nemen: Uiteraard een racefiets maar zonder fietshelm moeten we je helaas teleur stellen. Voorop staat veiligheid. Zo zal je ook verteld worden over de “kretelogie” die wielrenners gebruiken. Kortom is dit de gelegenheid om je voor het komende fietsseizoen weer “los te trappen”.

Wil je meer weten neem dan contact op met Johan Klein-Severt telnr. 0545-294650, maar ook vind je de laatste informatie op het prikbord onze website www.wtcneede.nl.”

 

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven