Paas en voorjaarsmarkt bij Prinsen Haarlo

HAARLO – Op zondag 2 april wordt er een Paas en voorjaarsmarkt gehouden in de zalen van café-restaurant Prinsen Eibergseweg 13 in Haarlo 25 deelnemers uit de Achterhoek tonen u graag hun hobby, demonstreren of verzorgen een workshop. Diverse hobby’s zullen tentoongesteld worden zoals: beschilderde of bewerkte eieren Paasdecoratie, Paasbloemstukken, Paaskaarten, geborduurde handdoeken, poppenkleertjes, schilderwerk, decoratie voor binnen en buiten, sieraden en vele anderen.

Een heel bijzondere deelnemer is Michel Meilink uit Winterswijk zijn hobby is astronomie  hij heeft een eigen telescoop waarmee kijk ik naar sterren, nevels, sterrenhopen en planeten.kijkt  hij kan er alles over vertellen dus mannen de markt is echt niet alleen voor vrouwen.

Kinderen maar ook volwassenen  kunnen bij Annet, tegen een kleine vergoeding zelf een Paasei versieren, heel erg leuk voor in de Paastak. Kom op 2 april 2017 naar de Paas en voorjaarmarkt  in Haarlo voor mooie eieren Paasdecoratie, laat je informeren over sterren en planeten,  bijzondere hobby’s  mooie kaarten, een workshop of gewoon voor de gezelligheid. U bent van harte welkom van 10.00 tot 17.00 uur de entree bedraagt  € 3,00 kinderen tot 12 jaar gratis.

Voor informatie kijk op www.hobbybeurs.com. www.facebook.com/hobbybeurscom.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven