Pink Floyd Project in openluchttheater

EIBERGEN – Het Pink Floyd Project op zaterdag 16 september wordt één van de grootste en meest spectaculaire optredens die ooit in Openluchttheater Eibergen zijn gehouden. Twaalf topmusici, waaronder zanger Bert Heerink (ex Kayak en Vandenberg), spelen in een tweeënhalf uur durende show 25 songs uit het totale oeuvre van Pink Floyd. Met spectaculair quadrafonische geluid, lichtshow, laser-video en Visuals. ‘’Vele uitverkochte concerten in de Benelux, top-musici en natuurlijk in ons theater een geweldig decor. Het wordt een adembenemende en sprookjesachtige belevenis om naar te luisteren èn te kijken’’, zegt het bestuur. Dertig mensen werken in Eibergen voor en achter de schermen mee aan deze multi-media productie. De leden van Pink Floyd Project toeren sinds 2007 door Europa. Bij een aantal concerten zingt ook Pink Floyd’s eigen vocaliste Durga Mc Broom mee. De avondvullende voorstelling begint om 21.00 uur. ‘’Bewust iets later, dan komen de lichtshow en visuals optimaal tot hun recht.’’

Voorverkoop
Het openluchttheater verwacht een uitverkocht huis voor dit unieke concert. Om die reden is er een speciale voorverkoop via een afgeschermd ticketkanaal voor uitsluitend donateurs. Die start zaterdag 25 maart om 10:00 uur. Als er kaarten overblijven is er maandag 27 maart vanaf 10:00 uur nog een vrije verkoop voor de resterende kaarten. Alle informatie over concert en kaartverkoop is te vinden op www.openluchttheatereibergen.nl .

Een ticket kost 27,50, inclusief bijkomende kosten. De eerder bekendgemaakte optredens van Edwin Evers Band en De Dijk zijn uitverkocht. Er zijn nog wel tickets beschikbaar voor Blaudzun (17 juni), OLTskool (24 juni) en het Achterhoeks Streekfestival (9 juli).

 

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven