Voorjaarsconcert anders dan anders

BORCULO – Op zaterdag 8 april geeft Volharding haar jaarlijkse voorjaarsconcert. Alleen zal dat deze keer anders dan anders zijn. Met het thema ‘Let us entertain you’ wil de vereniging zich van een andere kant laten zien. “We willen laten zien dat muziek maken bij een muziekvereniging meer is dan alleen het spelen van concertstukken” aldus de voorzitter van Volharding Stefan Woestenenk. “Maar het is natuurlijk voor onze eigen leden ook een heel erg leuk om dit te doen!” In de huidige tijd is het alom bekende uniform niet meer in trek en zal de vereniging andere wegen moeten inslaan om met de tijd mee te gaan en hierbij mensen enthousiast te maken en enthousiast te houden. Dit entertainment concert ziet de vereniging als een begin van een tijdperk van vernieuwing bij de vereniging.

Voor dit concert wordt de harmonie van Volharding begeleid door een combo (basgitaar, elektrisch gitaar, keyboard en drumstel), twee zangers en een DJ. Ja u leest het goed een DJ, Mike Gerritsen, zal de harmonie voorzien van de nodige sound voor het nummer This Is What It Feels Like van Armin van Buuren. Samen met het combo worden onder andere nummers van Robbie Williams, De Dijk, Steppenwolf, The Blues Brothers, Kim Wilde en Michael Bublé gespeeld. De slagwerkgroep zal deze avond ook voorzien van show nummers in de genre van hun eerdere shows ‘Tik ‘m aan’ en ‘Van Slag’. De inmiddels gegroeide groep van 28 personen heeft in januari nog in de Storm in Winterswijk mogen staan met hun laatst genoemde show. De majorettes en Twirlsters zullen op de muziek van de harmonie hun dansjes/oefeningen vertonen. Ook zal er deze avond aandacht besteed worden aan het leerlingenorkest. “Dat is immers de nieuwe aanwas voor de harmonie”.

De zaal wordt helemaal aangekleed, er komen doeken in de zaal te hangen en het podium word omringd door zwarte doeken met daarbij allerlei lichteffecten om het ‘entertainment’ nog meer te benadrukken. Er zullen een aantal stoelen klaar staan, maar het merendeel van de zaal word gevuld met hangtafels. Mocht het nodig zijn kunnen er altijd stoelen worden bijgezet. De bar in de zaal zal dan ook de gehele avond open zijn. Na afloop van het concert zal DJ Mike Gerritsen de afte party starten en kan er nog lang en gezellig worden nagepraat/gefeest!

De zaal is op 8 april open om 19.30 uur open en het entertainment begint om 20.00 uur. De entree is voor deze fantastische avond is €2,50 inclusief koffie/thee en is aan de deur te betalen.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven