Wolterink Badkamers wordt BadTotaal

EIBERGEN – Wolterink Badkamers in Eibergen komt in andere handen. Op 1 april eemt René Bruggink, ruim 10 jaar werkzaam bij Wolterink, de zaak over. Hij zet het bedrijf voort onder de naam BadTotaal.

“Bij BadTotaal kunnen mensen terecht voor alles wat met badkamers en sanitair te maken heeft, van badkameronderdelen en tegels tot complete badkamers, van advies en ontwerp tot realisatie”, aldus Bruggink. “Wat blijft is onze persoonlijke aandacht, service en deskundigheid. Zo maken we graag een afspraak bij de mensen thuis om de mogelijkheden van een nieuwe badkamer te bespreken en een gunstige, vrijblijvende offerte uit te brengen.”

Toch verandert er ook het een en ander: binnenkort wordt de showroom verbouwd en er komt een geheel nieuwe collectie sanitair en tegels. Om plaats te maken voor die nieuwe collectie worden de huidige showroomartikelen vanaf 1 april 2017 met hoge kortingen verkocht! Wie nu op zoek is naar tegels en/of sanitair doet er dus goed aan een bezoekje aan BadTotaal te brengen.

BadTotaal is gevestigd aan Venneslatweg 5, 7151 HD Eibergen.

De (gewijzigde) openingstijden luiden:

 

Maandag: gesloten

Dinsdag t/m vrijdag: 09.30 – 17.30 uur

Zaterdag: 09.30 – 16.00 uur

Buiten deze tijden:  op afspraak (in de showroom of bij u thuis).

 

Telefoon: 0545-224449

E-mail: [email protected]

Website: www.badtotaal-eibergen.nl

 

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven