100 jarig bestaan: Schijt je rijk Holterhoek

HOLTERHOEK – De Volksfeestvereniging Holterhoek viert dit jaar haar 100 jarige jubileum, om dit te vieren worden er extra activiteiten georganiseerd. Eén voorbeeld hiervan is ‘Schijt je rijk’, deze gaat plaatsvinden op 30 april ’17. De loterij wordt gespeeld in het weiland van café-restaurant Grenszicht, dit weiland is opgedeeld in kavels. Deelnemers van de loterij kunnen van tevoren loten kopen die gekoppeld zijn aan de kavels. Om 16:00 uur wordt de Koe ‘Joze 44’ losgelaten in de wei en heeft zij hier een uur de tijd om haar behoefte te lozen. De lotnummer(s) dat/die overeenkom(t)(en) met de kavel waar Joze 44 uiteindelijk haar behoefte doet is/zijn de winnaar(s) van het spel.

Het bestuur is op dit moment druk in de weer met het verkopen van de loten. Deze eenmalige gebeurtenis wordt goed ontvangen in de Holterhoek, de verkoop van loten is volop aan de gang. Het beloofd naast een spannende ook een gezellige middag te worden.

Er zijn nog enkele loten over die nog tot en met zondag 23 april a.s. kunnen worden verkocht. Via het mailadres: [email protected] kan men nog loten bestellen of eventueel verdere informatie opvragen. Wees er op tijd bij want een lot is alleen geldig als het vóór 24 april is gekocht. Deze loterij is aangemeld bij de burgermeester en wethouders van Berkelland.

Het bestuur van de VFV Holterhoek verwelkomt u graag 30 april. De zaal is vanaf 13.30 uur geopend waarna om 14:00 uur de bingo van start gaat en ‘Schijt je rijk’ om 16.00 uur.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven