Eerste bibliotheekcafé Neede op 4 mei

NEEDE – Op donderdagmiddag 4 mei wordt voor de allereerste keer het Bibliotheekcafé georganiseerd in de Bibliotheek Neede. Het onderwerp van deze bijeenkomst is ‘Grip op suiker’. Lian Acda en Dorien Agelink vertellen alles wat u wilt weten over het gebruik van suiker in uw dagelijkse voeding. Het Bibliotheekcafé begint om 14.15 uur.

Suiker is niet zo positief in het nieuws de laatste tijd. Er is veel over te doen. Niet zo gek, want veel mensen hebben last van overgewicht en aandoeningen die te maken kunnen hebben met het gebruik van suiker.

Wat doet suiker met de gezondheid? Zijn alle suikers hetzelfde? En is suiker verslavend? En wat gebeurt er als u minder suiker eet? BGN Gewichtsconsulenten Lian Acda en Dorien Agelink delen op een nuchtere manier hun kennis met u zodat u in staat bent uw eigen keuzes te maken in het gebruik van suiker. Lian Acda en Dorien Agelink zijn BGN gewichtsconsulent. Ze adviseren, motiveren en begeleiden mensen met gewichtsproblemen of voedingsvragen naar een gezond eet- leefpatroon.

Heeft u ook een idee voor een thema dat tijdens het Bibliotheekcafé besproken zou kunnen worden? Misschien wilt u iets over een interessant aspect van uw werk vertellen? Of heeft u een fijne hobby waarover meer mensen iets zouden moeten weten? Geef dit door aan het Servicebureau van de Bibliotheek Oost-Achterhoek (088-0062929).

 

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven