Eerste ”veiligheidsdag” in het centrum

NEEDE – Op zondag 7 mei vindt de eerste van de veiligheidsdag in Neede plaats. Politie, brandweer, Beveiliging, EHBO en BOA’s laten zien in Neede hoe zij kunnen samenwerken. Het publiek krijgt te zien, wat het werk van de Nederlandse hulpdiensten inhoudt en hoe zij onderling samenwerken.

Het Vlearmoesplein in Neede wordt het centrum waar verschillende demo’s worden uitgevoerd door verschillende organisaties. Het grasveld, het oude bastion terrein, wordt het toneel van een spannende demonstratie van hondenbeveiligers.  De toegang tot het evenement is gratis, er is gelegenheid voor een hapje en een drankje.

7 mei om 12:00 wordt de Veiligheids dag officieel geopend door onze burgermeester Joost van Oostrum. De Dj’s van R&M Drive in zullen de gehele dag zorgen voor de muzikale omlijsting.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven