Onthulling naambord Hennie Alferinkbrug

EIBERGEN – Dinsdag 18 april om 15.30 uur zal burgemeester Joost van Oostrum samen met Hennie Alferink de onthulling van het naambord ‘Hennie Alferinkbrug’ verrichten. De onthulling is bij de ophaalbrug nabij het haventje in de Maat in Eibergen.

Om 15.30 uur zal vanaf het botenhuis ’t Vonder de Berkelzomp met de heer en mevrouw Alferink, de burgemeester en nog enkele genodigden varen naar het haventje. Na een korte toespraak van de burgemeester zal het naambord onthuld worden.

Op voordracht van het bestuur van de Eibergse Schippersgroep, onderdeel van de stichting de Berkelzomp, heeft het college besloten de houten ophaalbrug bij het haventje op de Maat in Eibergen te vernoemen naar Hennie Alferink, die vele verdiensten heeft in relatie tot de toeristische Berkelvaart.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven