Palmpaasoptocht door hartje van Borculo

BORCULO – Stefan Woestenenk: ”Ook dit jaar zal er weer een palmpaasoptocht worden gehouden en wel op zondag 9 april. Net als afgelopen jaar organiseren we samen met de mensen van de RK Kerk de palmpaasoptocht. Om 09.30 uur is er in de kerk een familieviering met een kinderkoor. Iedereen is hierbij welkom. Direct aansluitend is de optocht. Kinderen die niet naar de viering gaan en met de optocht meedoen, vragen wij om 10.15 uur klaar te staan met de palmpaasstok achter de RK Kerk.

Muziekvereniging Volharding zal op het eind van de viering samen met alle kinderen een rondje door de kerk maken. Hierna gaan we naar buiten voor de optocht door  het Centrum van Borculo. Er is voor alle deelnemers een kleine versnapering.

De optocht start om ong. 10.30 uur. Wij vinden het leuk als jullie hieraan meedoen en zo samen te zorgen voor een gezellige en feestelijke Palmpaasoptocht. Doe mee en laat een oude traditie niet verloren gaan.”

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven