Zondag: Lentedag bij de zorgboerderij

REKKEN – Kom kijken, proeven en ontdekken! Geniet van een heerlijk dagje uit in het teken van het landelijke buitenleven. Op het erf en in de gebouwen van Zorgboerderij De Dennenkamp kunt u naar hartenlust rondstruinen, proeven en meedoen. Boer Piet geeft een interessante rondleiding op het bedrijf en de winkel is de hele dag geopend met een groot aanbod aan biologisch-dynamische producten.

Er zijn veel leuke kinderactiviteiten zoals springen in de hooiberg, grabbelen in het stro, ponyrijden en met skelters rondrijden. Er zijn lammetjes om te knuffelen en misschien een flesje melk te geven. Je kunt meedoen met een mini workshop naaldvilten. Er is ruwe schapenwol te koop en producten van schapenwol en gelooide vachten.

Er zijn bijzonder mooie wandelstokken te koop en aanverwante buitenleven producten. De entree is gratis, dus kom gezellig langs! Er is voor jong en oud wat wils.

Zondag 2 april 2017

11:00 – 16:00 uur

Zorgboerderij De Dennenkamp

Van Ouwenallerlaan 17, Rekken

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven