Borculose Mike Gerritsen te zien op TV

BORCULO – Mike Gerritsen afkomstig uit Borculo is razend enthousiast wanneer hij krijgt te horen dat hij geselecteerd is voor de nieuwe serie VoetbalMaffia wat in oktober op NPO Nederland 3 te zien zal zijn.

De opnames van het programma zijn 24 Mei jongstleden gestart, De serie draait om matchfixing en speelt zich af in Italië, België, Thailand en Deventer. In de serie spelen onder andere: Egbert-Jan Weeber, Maryam Hassouni, Sallie Harmsen, Chiem Vreeken, Mingus Dagelet en Sacha Visser.

Over de rol wil Mike niks kwijt, hij heeft 16 Juni zijn eerste opname dag in de adelaarshorst.
Mike vertelt, Ik heb er enorm veel zin in en kijk er erg naar uit. hoe vaak ik te zien zal zijn weet ik niet, ik weet wel dat ik een best leuke rol heb. Ik heb in het verleden wel vaker geacteerd voor een serie op YouTube en als figurant in een film gezeten.. dit is toch wel ja next level en zeker een uitdaging

Wil jij net als Mike meespelen?
Bing Film & TV zoekt voor de opnamen in en rond het stadion De Adelaarshorst nog zo’n 600 figuranten. Als voetballer, toeschouwer op de tribune of bewoner van de stad kun je figureren in de nieuwe serie. Wil jij meedoen? Stuur dan een e-mail naar [email protected]

Voetbalmaffia, vanaf zondag 22 oktober, 21.30 uur op NPO 3

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven