Eeks opent een extra opruimingswinkel

EIBERGEN – Eeks is al ruim 11 jaar het adres voor alle creatievelingen in Berkelland en omgeving. Maar na 11,5 jaar is het tijd voor een grote opschoon actie. En daarom opent Eeks op 9 mei om 13:00 een tijdelijke opruimingswinkel aan de Kluiversgang 4, alles in deze winkel gaat weg met grote kortingen; heel veel is al afgeprijsd en daar gaat dan nog eens 50% korting af.  Er zijn vele koopjes te scoren; breigarens, kralen en materialen, 3d vellen, stickers, papier, kledin, sjaals, tassen, sieraden. Deze opruiming- Eeks is open op: Ma: 13:30-17:00 di/woe/do: 10:00-12:30 & 13:30-17:00 vr: 10:00-12:30 & 13:30-20:00 za: 10:00-17:00. En zal ongeveer 2-3 maanden open zijn. Natuurlijk blijft de gewone winkel aan de Grotestraat 39 ook open, waar men terecht kan voor materialen voor diverse hobby’s zoals; sieraden maken, breien, haken, naaien, kaarten maken, scrapbooken, decopatch en nog heel veel meer. Ook verkopen ze er mooie hand gemaakte sieraden, en diverse andere zelf gemaakte producten,  sjaals, en kleding.

Eelke Hasselo, de eigenaresse van Eeks is al van kinds af aan een echte knutselmiep, en omdat ze nooit kan kiezen doet ze of heeft ze (bijna) alles op hobby gebied wel gedaan. Daarom kan ze iedereen altijd helpen met advies en tips op elk creatief gebied.

Sieraden kunt u bij Eeks zelfs helemaal naar eigen smaak laten ontwerpen, zodat deze  passen bij uw kleding en gelegenheid, ook maakt Eelke bruidssieraden naar de wensen van de bruid, en kunt u er terecht voor reparaties van sieraden. Eelke geeft ook vele creatieve workshops en kinderfeestjes, zoals sieraden maken, mozaïeken, decopatch enz. Kijk op de website www.eeksshop.nl voor meer info. Ook heeft Eeks een woensdagmiddag knutselclub voor kinderen vanaf 7 jaar. Woensdag middag 10 mei kan je bv een moederdagkado komen maken. En binnenkort komen er weer nieuwe datums bij.

Sinds een jaar is Eeks ook een inleverpunt voor naaimachine reparaties door Repar uit Lichtenvoorde, u kunt uw naaimachine ter reparatie brengen of voor een onderhoudsbeurt. En sinds kort is Eeks ook een brengpunt van knip en klaar gordijn, u kunt stof bij Eeks aanleveren om hier gordijnen of vouwgordijnen van te laten maken. Zie voor meer info www.knipenklaargordijn.nl

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven