Gezocht: Nieuwe jamkoningin van 2017

NEEDE – Op woensdag 23 augustus wordt de 27e editie van de Nationale Jammarkt gehouden. Deze unieke markt is al jaren een groot succes en trekt vele duizenden bezoekers. Tijdens deze gezellige markt kun je niet alleen jam, gelei, marmelades, chutney, confituur en jamgerelateerde producten kopen, maar kun je ook de jamkoningin bewonderen, allerlei activiteiten bijwonen en genieten van het vele entertainment. Voor onze Nationale Jammarkt zijn wij op zoek naar dé Jamkoningin van 2017. Ben of ken jij de perfecte persoon om het gezicht te zijn van onze wereld van zomerse zoetigheid?

Voor de Jamkoningin van 2017 zijn wij op zoek naar iemand ouder dan 18 jaar met een frisse en fruitige uitstraling die past bij de jammarkt. Je bent het visitekaartje van de Nationale Jammarkt. Wij zoeken iemand met affiniteit met Neede en goede sociale en communicatieve vaardigheden. Natuurlijk is het belangrijk dat je dol bent op zomerse zoetigheid.

Als Jamkoningin ben je op 23 en 24 augustus de hele dag beschikbaar en oefen je daarnaast graag gedurende het jaar de functie van jamkoningin uit tijdens verschillende activiteiten. Je kunt je aanmelding, met motivatie, foto en gegevens, sturen naar [email protected] of kijk op www.jammarkt.nl voor meer informatie.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven