Groot Jebbink uit Ruurlo valt in prijzen

EIBERGEN – Het Lenteweekend in Eibergen zit er weer op. In sommige opzichten een uniek weekend met heerlijk voorjaarsweer. En nog nooit waren er zoveel bezoekers: ruim 4000. Op 6 en 7 mei is het Lenteweekend in Eibergen voor de 14e keer gehouden. Een evenement van Groei & Bloei Berkelland/Haaksbergen samen met de Kruidenhof Eibergen met van alles wat met tuin, groen, bloemen etc. te maken heeft.  Locatie is het terrein rondom de Mallumse Molen en het Muldershuis in Eibergen. In de kramen en stands toonden de ruim 60 deelnemers hun tuingerelateerde spullen. Vanzelfsprekend waren er planten in alle soorten, veelal gepresenteerd door gespecialiseerde kwekers. Te noemen zijn: éénjarigen, hangplanten in pot, vele soorten vaste planten, vaak hele bijzondere, fruitbomen en heesters, Hosta’s, Agapanthussen, cactussen, rotsplanten, Fuchsia’s. Daarnaast alles wat bij de tuin hoort. Gereedschap, machines, plantensteunen, tuinkunst, vogelhuisjes, bloemsieraden, tuinboeken, tuinmeubilair.

Dit jaar was er voor het eerst een verkiezing van de mooiste stand. Het aankleden van een stand is een kunst op zich. Bloemisterij Groot Jebbink uit Ruurlo werd door de jury geprezen om originaliteit en vooral sfeer.

Uit handen van de voorzitter van de Lenteweekendcommissie Jan van Dijk kreeg de eigenaar Marco Groot Jebbink een bloemstuk gemaakt door de bloemschikcommissie van Groei& Bloei.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven