Honderden leerlingen gaam voetballen

EIBERGEN – Op donderdag 18 mei zal van 13.30-17.00 uur de 6e editie van het HEN (Haaksbergen, Eibergen en Neede) 7 tegen 7 voetbaltoernooi van het Assink Lyceum plaatsvinden bij FC Eibergen. Er komen maar liefst 46 teams in actie met ongeveer 415 jongens en meisjes uit de 1e, 2e en 3e klassen van de 5 Assink Locaties ( Eibergen 1, Haaksbergen 2 en Neede 2).

Deze teams hebben zich op elke locatie moeten kwalificeren, want er was ook dit jaar weer veel animo om mee te doen aan dit toernooi. Op 8 halve voetbalvelden worden de wedstrijden in 12 minuten afgewerkt. De wedstrijden staan onder leiding van scheidsrechters die het examenvak Bewegen, Sport en Maatschappij (BSM) op het Assink Lyceum hebben gekozen.

De organisatie van dit toernooi is in handen van meerdere vakleerkrachten LO van het Assink Lyceum en de Sport Federatie Berkelland. Toeschouwers zijn vanaf 13.30 uur harte welkom bij FC Eibergen, rond 16.30 uur is de prijsuitreiking. Voor meer informatie www.sportfederatieberkeland.nl

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven