14 mei: Openluchttheater start seizoen

EIBERGEN – Openluchttheater Eibergen opent het nieuwe seizoen met het gratis toegankelijke ‘OLT Open(t), zondagmiddag 14 mei. De band Moonyard en het duo Accoustic Affair spelen op het hoofdpodium. Voor de kinderen komt Lonnie Ballonnie naar het theater en er is een springkussen. Moonyard bestaat uit doorgewinterde musici met een breed muzikaal spectrum als referentiekader. Met een voorliefde voor onder meer Tom Petty, Neil Young en Jackson Brown. Accoustic Affair speelt recente muziekcovers, aangevuld met songs van Kenny B, Adéle, Seal en Lenny Kravitz. OLT Open(t) duurt van 13:30 tot 17:00 uur. De bezoekers kunnen ook kennismaken met de vele vernieuwingen in het theater, waaronder de nieuwe mulfiti-functionele ruimte annex bar en nieuwe entree. De concerten van De Dijk, Edwin Evers Band en Pink Floyd Project zijn uitverkocht.

Er zijn nog wel kaarten voor onder meer Blaudzun (17 juni), funk- en soulavond OLTskool (24 juni) en Achterhoeks Streekfestival (9 juli) te koop. Op de website www.openluchttheatereibergen.nl staat uitgebreide informatie over alle concerten en evenementen.

Met enkele muisklikken kunnen hier ook meteen online tickets worden gekocht.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven