Oranje Vereniging Geesteren viert feest

GEESTEREN – In 2018 viert de Oranje Vereniging Geesteren (OVG) haar 100 ste verjaardag. Tijd voor een spetterend feest en daarvoor is uw hulp hard nodig. De OVG roept mensen uit Geesteren en omgeving op om mee te denken, ideeën aan te dragen en hulp te bieden bij de organisatie.

Het bestuur wil een jubileumuitgave maken van 100 jaar Oranje Vereniging. Aan iedere inwoner wordt, door middel van een nieuwsbrief, gevraagd om krantenknipsels, foto’s of andere informatie aan te leveren. Daarnaast is de OVG op zoek naar mensen die willen helpen bij het samenstellen van deze speciale uitgave.

Op de website van de OVG vindt u een enquête. Aarzel niet, ga naar de website www.vkgeesteren.nl, vul de enquête in en maak uw ideeën en wensen kenbaar. Een feest vier je niet alleen, dat doe je samen, om dit mogelijk te maken kan de OVG naast de vaste vrijwilligers nog wel wat extra hulp gebruiken.

Denk hierbij aan de aankleding van het terrein en de tent of het meespelen in een revue. Alle hulp is welkom. Aanmelden kan via de website of telefonisch bij één van de bestuursleden van de OVG.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven