Tentoonstelling oude foto’s De Koppel

BORCULO – Op donderdagavond 25 mei a.s. van 18.00 tot 20.00 uur kunt u in het wijkgebouw aan de Koningin Julianastraat 35 in Borculo, genieten van een mooie tentoonstelling met oude foto’s over de wijk De Koppel. Naast het bekijken van de foto’s is er nog meer te doen! Zo kunnen kinderen bijvoorbeeld samen met Erica Haverkamp-Hulsdom cupcakes versieren. Kom wel op tijd, want op is op. Natuurlijk is er ook muziek, o.a. van de Jeugddrumband Klein Begin uit Borculo. Net als de foto’s vindt ook deze zijn oorsprong in de wijk De Koppel, waar de heer Oorthuis ooit met een aantal jongens het “begin” van de band vormde. Klein Begin anno 2017 zal deze avond een uitvoering geven. Ook is er bijzondere aandacht voor het team Rit4Britt, dat op 1, 2 en 3 september 360 km niet alleen voor Kika gaat fietsen, maar heel speciaal ook voor Britt die een strijd voert tegen acute leukemie. Wij strijden mee, door te proberen een heleboel donaties binnen te halen. Wilt u ook geven, kijk dan op www.girodikika.nl, Edizione Olandesa, teamnaam Rit4Britt. Natuurlijk staat er donderdagavond ook in De Koppel een bus klaar, waarin u uw gift kunt doneren.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven