Asieldier van de week: Sjors

Sjors is een prachtige Cane Corso reu van 2,5 jaar oud. Hij is bij ons binnengekomen als afstandshond. De reden hiervan is omdat hij niet gemakkelijk is en de leiding had overgenomen thuis. We hebben hier gezien dat hij inderdaad niet de gemakkelijkste is, maar bij een consequente baas gaat het goed. We zoeken iemand die verstand van honden heeft, een overduidelijke leider is naar honden toe, kan corrigeren en tijd en geduld heeft. Dan heb je er een geweldige hond aan! Bij ons weet hij zijn plek en gaat het goed. Door zijn karakter zien we hem liever niet bij kleine kinderen. Denk jij dat je Sjors een liefdevol nieuw huis kunt bieden? Dat vinden we leuk! Maak een afspraak en kom langs! Meer op www.brammelo.nl.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven