Boek over Holterhoek is bijna klaar

HOLTERHOEK – Een eenvoudig krantenknipsel en een regeltje van vier woorden. Dat is in september 2011 het begin van het boek van Holterhoek, al sinds die tijd zijn er verschillende mensen bezig met het verzamelen van foto´s, verhalen, anekdotes, geschiedenis, enz. Gedurende de tijd wordt de groep mensen die meewerken steeds groter, en de klus blijkt ook groter dan in eerste instantie werd gedacht. Door de verschillende verhalen uit het verleden, komen er ook vele emoties (opnieuw) los, zowel leuke en blije, maar ook verdrietige en boze. Het boek ‘leeft’ nu al.  Maar het harde werken wordt beloond: op 1 september 2017 is de officiële presentatie van het boek van Holterhoek.  Na afloop van deze presentatie zal dan ook de officiële opening van de daar bijbehorende foto-expositie zijn. Die is gedurende 1, 2 en 3 september 2017 te bezichtigen in café-restaurant Grenszicht te Holterhoek.

Nu al kan men zo´n prachtig boek bestellen, om af te halen in het eerste weekend van september 2017 tijdens het jubileum weekend van de 100-jarige Volksfeestvereniging Holterhoek, op het terrein van café-restaurant Grenszicht te Holterhoek. Dit voor de eenmalige jubileumprijs van € 20,- per stuk, na het jubileum weekend zal de verkoopsprijs € 25,- per stuk zijn.

Bestellen kan door een bericht te sturen naar [email protected] (o.v.v. naam, adres, woonplaats, telefoonnummer en mailadres). Het boek wordt niet uitgegeven uit naam van de Volksfeestvereniging Holterhoek, maar zij schept enkel de mogelijkheden voor “de werkgroep Het boek van Holterhoek” en helpt om op 1 september 2017 een officiële boekpresentatie te organiseren.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven