Funk & soulavond in openluchttheater

EIBERGEN – In Openluchttheater Eibergen wordt zaterdag 24 juni de derde editie van OLTskool gehouden. Deze avond staat helemaal in het teken van soul, funk en Motown-muziek. Te gast is de twaalfkoppige band Funky Fools.

James Brown, Stevie Wonder, Earth, Wind & Fire; het komt allemaal voorbij. Funky Fools speelt twee lange sets. De warming-up en afterpary komen voor rekening van de Rotterdamse deejay Ronny Hammond. OLTskool wordt volledig ‘on the floor’ gehouden, op het swingplein. De tribunes worden afgeschermd. Er worden tientallen discobollen en solarlampionnen opgehangen en er zijn leuke zitjes om tussen het dansen door lekker bij te kletsen. Er worden maximaal 750 tickets verkocht. Een online ticket in de voorverkoop kost 6,50 euro (inclusief alle bijkomende kosten). Aan de kassa kost een kaartje 8,50 euro.

De poort gaat om 19:30 uur open, het einde is om 0:30 uur. Alle informatie over OLTskool is te vinden op www.openluchttheatereibergen.nl . Zondag 9 juli wordt in het theater en de parken Oude- en Nieuwe Maat de derde editie van het Achterhoeks Streekfestival gehouden. Een dagvullende belevenis op 25.000 vierkante meter met veel live-muziek, 80 standhouders, foodstrucks, reuzenvliegers en kindervertier.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven