Goederenmarkt en Fancy Fair in Eibergen

EIBERGEN – Op zaterdag 17 juni a.s. zal er een dagmarkt georganiseerd worden in het Woon- en Zorgcentrum ‘De Meergaarden’ te Eibergen. Deze heeft een geheel nieuwe opzet ter vervanging van de,voorheen, jaarlijkse goederenmarkt in oktober. Wel zal er weer volop keus zijn uit diverse goederen en mooie bloemstukjes. Kleedjesmarkt waar kinderen hun speelgoed of goederen verkopen.

Als extra, 5 kraampjes met diverse hobby artikelen, zoals gebreide artikelen ( omslagdoeken etc. ) geborduurd textiel en hobby/kado artikelen en natuurlijk het ‘Rad van Fortuin’ met mooie prijzen. e aanvang is nu 14.00 uur en duurt tot 17.30 uur . Om 16.30 uur is er een loterij met als hoofdprijs een ‘luxe contactgrill’ en voor het eerst een tweede prijs. De opbrengst van deze dag zal ten goede komen aan de klanten van Zorgcentrum de Meergaarden en Klein Schalig Wonen. En natuurlijk is er iets te eten en muziek.

Dus nu, zeker komen op 17 juni om 14.00 uur Willem Sluyterstraat 6 Eibergen.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven