Internationaal bromfietstreffen in Neede

NEEDE – Het 27e internationale bromfietstreffen is een bekend evenement met brommers van maximaal 50 cc en ouder dan 25 jaar. Een woordvoerder van KCON zegt; “Kreidlers, maar ook alle andere oude brommers zijn, op deze dag, van harte welkom”. Inschrijven is verplicht en kan op zondag 2 juli vanaf 09:30 uur bij de Olde Mölle in Neede (daar is ook de onderdelenmarkt en treffen). Het startschot van de toerrit wordt om 11:30 uur gedaan door de wethouder sportzaken van de gemeente Berkelland, dhr Han Boer. De toerrit van ong. 70 kilometer voert langs mooie plekjes in de Achterhoek en Twente en is uitstekend aangegeven met pijlen. Deelname kost € 6,00 (voor niet-leden) Dit is inclusief aandenken en warme hap. De onderdelenmarkt (met vele handelaren) is de gehele dag geopend. “Het geluid, de geur; voor de liefhebber is het genieten geblazen op zondag 2 juli in Neede”. Voor meer informatie: Harm Olde Bijvank tel 06-13751238.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven