Leuke muzikale middag rondom koepel

NEEDE – Op zondag 11 juni is iedereen uit Neede en wijde omstreken welkom voor zomaar een leuke muzikale middag in en rond de muziekkoepel in Neede. De geweldige band Update 7 treedt op vanaf 14:30 uur. De leden van Update 7 hebben een indrukwekkend muzikaal verleden, ze spelen met tomeloze energie en hun muziek is een feest van herkenning. De koepel ligt aan de Oranjelaan.

Reuring in de koepel
Het optreden van Update 7 is het eerste evenement dat Reuring in de Koepel dit jaar organiseert. De Stichting heeft als doel de unieke Muziekkoepel en het evenemententerrein in Neede vaker te gebruiken voor muziekoptredens en andere uitvoeringen of voorstellingen. Dit om de inwoners van Neede een aantal leuke optredens te gunnen en artiesten de gelegenheid te geven zich aan hun publiek te presenteren op een bijzondere locatie.

Gewoon een leuke middag in het park
Update 7 bestaat uit zeven mannen die hun muzikale sporen ruimschoots hebben verdiend en die elke zaal in Oost-Nederland hebben plat gespeeld. De bandleden maken elk al meer dan veertig jaar muziek en kunnen putten uit een enorm repertoire. De voorkeur gaat uit naar bekende muziek uit de zestiger en zeventiger jaren, die zich goed leent tot samenzang, Het gaat van rock-and-roll tot cha-cha-cha en van Elvis via de Cats en the Beatles naar de Eagles. Dat omvangrijke repertoire en het spelplezier leiden vaak tot lange concerten waarbij iedereen dansen wil.

Lekker in het gras
Op zondagmiddag 11 juni kan mooi weer worden verwacht. Daarom kunnen de toeschouwers tijdens de optredens gewoon lekker in het gras zitten. Wie dat liever niet doet, kan natuurlijk zelf een klapstoeltje of een picknickkleedje meenemen. Voor een enkeling is er toch een terrasstoeltje beschikbaar. De organisatie zorgt voor parasols en de verkrijgbaarheid van koffie, thee, limonade, bier, wijn en koek. De toegang is gratis. Wel zal de organisatie het erg waarderen wanneer er op het terrein een drankje wordt gekocht of als er als blijk van waardering voor het programma, door middel van een vrije gift aan de kosten van de middag wordt bijgedragen.

Het evenement gaat overigens alleen door wanneer het weer goed genoeg is.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven