Noisecontrollers op zomerfeest Neede

NEEDE – Jan Heinneman: ”Hij staat op zaterdag in de line-up van New Horizons op de Nürburgring tussen alle grote dj’s op deze aardbol. Op zondag reist hij naar het festival Mysteryland waar meer dan 60.000 bezoekers worden verwacht. En op vrijdagavond 25 augustus staat hij in een volle feesttent van het zomerfeest in Neede: Bas Oskam is de naam achter deze hardstyle act. Met optredens over de hele wereld heeft hij zijn sporen als hardstyle grootheid ruimschoots verdiend.

Hij maakte anthems voor evenementen zoals DefQon.1 en Decibel. Daarnaast bracht hij ook de crossover track “Get Loose” uit, met een rework van dance held Tiësto, die uitgroeide tot Nederlandse radio hit. Niet alleen Noisecontrollers komt naar Neede maar ook Slam! On Tour. De beste dj’s van Slam staan garant voor de hardste mixes en vetste beats. Er wordt gebruik gemaakt van een fraaie led wall en een led dj-booth.

Kaarten voor deze avond kosten 7,50 euro in de voorverkoop en 10 euro aan de kassa. Vanaf zaterdag 1 juli zijn de kaarten verkrijgbaar bij Tabakorie Rona, Oudestraat 6  in Neede.”

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven