Open repetitie bij Excelsior Eibergen

EIBERGEN – Wil je volgend jaar een instrument gaan spelen maar weet je nog niet welke? Of wil je meer weten over muziek maken bij de muziekvereniging? Kom dan woensdag 5 juli naar de open repetitie avond van Muziekverenging Excelsior Eibergen! Vanaf 18.45 uur heet ons beginnersorkest, het C-orkest, je welkom. Ze laten graag zien en horen hoe leuk muziek maken samen is! Vanaf 19.00 uur kan iedereen de verschillende orkest instrumenten uitproberen. Of je nou jong of “oud” bent, dat maakt ons niet uit, iedereen is welkom. Muziek maken is leuk op alle leeftijden!

Vanaf 19.30 uur gaat de open repetitie van ons B-orkest beginnen. Ook zij laten graag horen wat zij kunnen en showen graag hoe een repetitie nu eigenlijk gaat. Tevens kun je deze avond informatie krijgen over muziekles, lidmaatschap van de vereniging en over onze vernieuwde cursus Spelen met Muziek.

Mis het niet! We zien je graag woensdag 5 juli in Kulturhus ’t Spieker, Kerkstraat 30 in Eibergen.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven