Zomersport op ’t Vinkennest Eibergen

EIBERGEN – Sport Federatie Berkelland(SFB) gaat in samenwerking met NLG ‘t Vinkennest op donderdag 13 juli om 15.30 uur van start met het Zomersport-programma bij Zwembad ‘t Vinkennest in Eibergen. Zomersport dat betekent dit jaar de gehele zomervakantie elke week sportactiviteiten voor de jeugd van 6 t/m 18 jaar op het buitenbad in Eibergen. Op donderdag 13 juli trappen we af met een 2 tegen 2 voetbaltoernooi in onze boarding op de ligweide van het zwembad. Verder op het programma staan: het Eibers Kampioenschap Bommetje(19/7), lacrosse(26/7), beachvolleybal(2/8), luchtbeddenrace(9/8), beachvoetbal(16/8), bootcamp(23/8) en beachtennis(30/8). Elke keer, alleen de eerste keer niet omdat het dan nog geen vakantie is, starten wij om 14 uur. Omdat vooral met goed weer veel mensen op het zwembad zijn, passen we ons programma aan op de weersomstandigheden.

Dus kan het zijn dat we de activiteit verschuiven naar de dag in die week met het meest mooie weer. Via de website www.sportfederatieberkelland.nl en facebook(Sport Federatie Berkelland) en twitter(sportberkelland) zijn wij te volgen en zo weet je precies wanneer we waar zijn deze zomer. Er zijn weer leuke prijzen te winnen.

Wij komen naar Zwembad ‘t Vinkennest deze zomer, sport je lekker mee? Wil je zeker weten of iets doorgaat bel dan even 0545-476727.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven