Gemeente: Verkeersmaatregelen Ruurlo

RUURLO – Tijdens het Septemberfeest in Ruurlo worden diverse verkeersmaatregelen genomen. Dit met het oog op de verkeersveiligheid en de bereikbaarheid. De afgelopen periode is de parkeerdruk op het dorp Ruurlo toegenomen. Daarom adviseren wij om de evenementen zo veel mogelijk met de fiets of lopend te bezoeken.

Vanaf donderdagavond 7 september van 19.00 uur tot en met zondagavond 10 september 23.00 uur worden de Groenloseweg en Vordenseweg, tussen de Domineesteeg en de Boomgaard afgesloten. Vanwege de kermis is ook de Dorpsstraat afgesloten. Het verkeer wordt omgeleid via ’t Rikkelder/Nieuwe Weg en de Stationsstraat/Krashof.

Optochten
Tijdens de optochten op zaterdag 9 en zondag 10 september is de Barchemseweg en de Borculoseweg tussen 12.30 en 15.00 uur afgesloten. Het verkeer wordt omgeleid via de Garvelinkkampweg. Op de rotonde Rondweg/Groenloseweg wordt een afsluitbord .geplaatst.

Parkeerverbod
Voor beide zijden van de Leeuwerikstraat en voor een gedeelte van de Zuivelweg, tussen de Dorpsstraat en de Leeuwerikstraat wordt een parkeerverbod ingesteld tijdens de optochten. Tevens wordt er een parkeerverbod ingesteld voor een gedeelte van ’t Rikkelder, tussen de Eikenlaan en de Stationsstraat. Op de Leeuwerikstraat worden gele strepen geplaatst om het parkeerverbod te benadrukken.

Paaltjes
De paaltjes bij ’t Rikkelder worden voor de optocht door de gemeente verwijderd. De paaltjes worden vrijdag weggehaald en maandag weer teruggeplaatst.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven