Laatste openstelling tuin in Geesteren

GEESTEREN – Op 27 augustus en 3 september zal de tuin in Geesteren opengesteld zijn. Deze twee open dagen sluiten het zomerseizoen af met een tuin die in volle bloei staat. De entree bedraagt € 3,50 inclusief koffie/thee en koek.

Rondom de woonboerderij heeft de Amsterdamse tuinarchitecte Janine ten Horn een tuin ontworpen die past bij het natuurlijke beeld in en om het perceel. De beplanting bestaat voornamelijk uit grassen met accenten van vaste, veelal inheemse, planten. Vooral in deze tijd van het jaar zijn de borders zeer uitbundig en vormen door structuur en kleur ee groot harmonieus geheel.

Op het terras kunt u genieten van uw kopje koffie of thee en zelfgebakken kruidkoek. In de wei kunt u wandelen en heerlijk zitten om zo een goed beeld te krijgen van de tuin en het omliggende landschap. Met behulp van familie en vrienden is er een winkeltje waar allerlei gezellige spulletjes en brocante te koop zijn voor kleine prijzen. De opbrengst is ten bate van WarChild.

Tijdens de Open Tuin Dagen exposeert Desiree van Tergouw haar keramische objecten. Vanuit de tuin hebben we een beschreven wandeling ter beschikking die u voert door het mooie landschap rond Geesteren, duur circa 1,5 uur.

Voor groepen (minimaal 8 personen) is de tuin ook buiten de open zondagen na afspraak te bezoeken: email: [email protected] .nl of telefoon 0545 – 48 10 11. De netto opbrengst van entree en winkeltje komt ten goede aan het werk van WarChild.

 

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven