Ouderenmiddag met revue en jamtafel

NEEDE – Al jaren gaat de Jamkoningin de dag na de Nationale Jammarkt op bezoek bij de ouderen in Neede. Ook dit jaar gaat ze dat weer doen maar dan net even anders. De Jamtafel daags na de Jammarkt is al jaren een traditie. Begonnen in de tijd dat de Jamkoningin in het bejaardencentrum Meijersveld de Needse ouderen opzocht. Hare Koninklijke Hoogheid gaat samen met de ouderen aan tafel en eet broodjes met jam. Dit jaar is het programma veranderd en wordt de Jamtafel voor het eerst in de SEN tent gehouden tijdens een speciaal middagvullend seniorenprogramma. Stichting Nationale Jammarkt en de SEN hebben hiervoor de handen ineen geslagen.

Vanaf half twee is iedereen welkom in de tent. Nadat de officiële opening door de Jamkoningin kan iedereen genieten van de Revue ‘Wist je nog van toen’.  In deze show zullen komische sketches, gezellige meezingers en hilarische types u terug nemen naar vervlogen tijden en wordt uw kennis van vroeger op de proef gesteld. Aansluitend wordt de jamtafel gedekt voor de gezamenlijke jamtafel. Om deze jamtafel te ‘beleggen’ gaan vrijwilligers langs bij de standhouders op de Jammarkt om fruitig & zomers beleg voor de brunch in te zamelen. In de SEN tent laten de ouderen zich lekker verwennen met koffie en thee van de SEN, broodjes van Bakker Stroet, lekkers van Albert Heijn en Elite Salade en natuurlijk de zoetigheden als jam en marmelade aangeboden door alle standhouders.

Alle senioren worden van harte uitgenodigd om op donderdag 24 augustus naar de SEN tent te komen. Vervoer nodig? Bel dan de Vlearmoesbus., telefoon 06 57326873

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven