Voor 22,50 euro naar pianist Wibi Soerjadi

EIBERGEN – Pianist Wibi Soerjadi geeft zondagmiddag 27 augustus een sfeervol concert in Openluchttheater Eibergen. Er wordt een grote concertvleugel ingehuurd, die midden op het pleintje tussen podium en tribunes komt te staan. Er omheen worden extra stoelen geplaatst.

Tijdens het bijzondere twee uur durende concert (met een pauze) speelt Soerjadi niet alleen vele meesterwerken, hij zal ook iets vertellen over zijn leven en werk. In het voorprogramma en na afloop is er een optreden van het cellisten-duo Hooftman Kapitza. Na het concert is er de mogelijkheid voor een meet & greet met Soerjadi.

De poort gaat om 13.30 uur open. Tickets kosten in de voorverkoop 22,50 euro (inclusief alle bijkomende kosten) en aan de kassa 25 euro. Online tickets zijn te koop op de website www.openluchttheatereibergen.nl

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven