VVV Neede klaar voor feestje (100 jaar)

NEEDE – Op 9 september viert VVV Neede het honderd jarig jubileum. Dit vindt plaats bij boerderij”De Meijer”, Hessenweg 2 in Neede. De Meijer is ook  deelnemer aan de Open Monumentendag. Vanaf 12.00 uur is er een toeristische markt. Ca .30 deelnemers presenteren hier hun activiteiten op toeristisch gebied. Ook zetten een zestal plaatselijk of regionaal werkende Fremdenverkehramten uit Duitsland hun specialiteiten op de kaart.

Voor de kinderen is er schminken, Oud Hollandse spellen en de gelegenheid om met juffrouw Ooievaar en mijnheer De Uil op de foto te gaan. Dit duurt tot 17.00 uur. Om 17,30 uur wordt de plek van de uitkijktoren Needse Berg onthuld. De bouw hiervan begint nadat de mais van het land is.

’s Avonds begint vanaf 19.00 uur een gevarieerd muziekprogramma. In de loop van avond zullen optreden Zozo Mannen, Tranen met Tuiten, Sweet Memories, Concordia Noordijk en de Edelweiss Kapelle.

Om 22.00 uur zal burgemeester Van Oostrum de trekking verrichten van de hoofdprijs van de jubileumloterij. Om 24.00 uur wordt de viering afgesloten.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven