‘Zomer in Gelderland’ komt in Geesteren

GEESTEREN – Het dorp Geesteren doet mee met Zomer in Gelderland van Omroep Gelderland. Dat wordt rennen, vliegen en vooral heel veel lachen! Doe mee en kom kijken op donderdag 24 augustus op het kerkplein in Geesteren  om 18:20. Wie weet winnen we de geldprijs en de titel Mooiste plaats van Gelderland. Van 7 tot en met 25 augustus reist Angelique Krüger met haar crew door Gelderland. Elke werkdag van 9.00 uur tot 19.00 uur staat er een Gelderse plaats centraal tijdens Zomer in Gelderland, hèt zomerprogramma van Omroep Gelderland. Naast de eretitel kunnen we maximaal 1000,- euro verdienen voor ons goede doel: Samen met/voor het hele dorp een brunch organiseren.  Je kunt ons team de hele dag volgen op radio en internet en om 18.20 uur sluiten we af met een live tv-uitzending. Kom je ons aanmoedigen? Wees dan om ongeveer 17.30 uur aanwezig voor de doorloop voor tv. Je vindt ons op het kerkplein in Geesteren.

Het team van Geesteren bestaat uit: Wily Erinkveld, Alex Arentsen, Dorien Berenschot, Sandra Ter Haar, Gerbert Kleine, Rob Geverink, Gerrit Rensink, Kirsten Klein Willink, Leon Te Slaa en Iris Erinkveld.  Maar het team kan het natuurlijk niet alleen, voel jij je geroepen om Geesteren te helpen aan de eretitel ‘Mooiste plaats van Gelderland’? Stuur dan een mail naar [email protected] en geef je op.

Op de dag zelf, donderdag 24 augustus, moeten we zoveel mogelijk stemmen krijgen voor Geesteren. U kunt stemmen door middel van de omroep Gelderland app. Deze kunt u downloaden op de telefoon/tablet, en zo een stem uitbrengen voor Geesteren.

Overdag is het ook al heel gezellig op het plein. Want dit jaar staat voor het eerst de volledige radiostudio van Omroep Gelderland op de locaties van Zomer in Gelderland. (Dit naast de radioverslaggever die door het dorp loopt en het team volgt.) Kom tussen 9.00 en 16.00 uur bij Rob Kleijs en Eric van den Berg een plaatje aanvragen of schuif aan voor een leuk verhaal. ’s Middags komen er ook nog leuke artiesten langs. Tot dan.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven