Doolhof Ruurlo blijft een publiekstrekker

RUURLO – Dit jaar heeft het Doolhof in Ruurlo, in de eerste vijf maanden al 1.600 bezoekers meer gehad dan vorig jaar. Opvallend is het aantal volwassen bezoekers ten opzichte van jeugdige bezoekers. Verheugend is dat bezoekers van het museum More het pad naar het Doolhof ook weten te vinden. De laatste jaren heeft het bestuur van het Doolhof tal van activiteiten ontwikkeld, zoals vossenjacht , op de foto met Stekkeltje en op 18 oktober wordt er weer een heuse spokentocht georganiseerd, kortom er valt veel te beleven in en rond het Doolhof.

Wat verder opvalt is dat steeds meer groepen het Doolhof bezoeken al dan niet met een activiteit, zoals boogschieten, klootschieten en na afloop een pannenkoek eten bij de Heikamp. Wist u dat het Doolhof ook een trouwlocatie is! Er is genoeg te doen in de bosrijke omgeving van Ruurlo.

Voor de jeugd hangt er een foto collage in het Doolhof en met een beetje puzzelen komt er een mooie rebus uit. Uit de 486 goed ingevulde briefjes heeft het bestuur drie winnaars getrokken. Voor de maand augustus waren dat:

Sep, (7 jaar) Vollenberg uit Oostrum (lb)
Marij (7 jaar) Bruinewoud uit Wildevank (gr)
Imke (6 jaar) Wiggers  uit Winterswijk (gld)
De winnaars krijgen mooie VVV bon toegestuurd.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven