Duo uit Stokkum wint het bakfestijn

GELSELAAR – Stokkum won zaterdag in de schuur van boerderij Winkels in Gelselaar de wedstrijd ‘Bakken met de naobers’. Het duo Annemieke Immink en Gerrit van Woudenberg, bestuursleden van de Stokkumse activiteitencommissie Komiok, kwam uit voor deze Markelose buurtschap. Zij konden zo de prijs hiervoor meenemen naar Twente. Zeer smakelijk vond de jury, onder leiding van Rob Veerman uit Ruurlo, de taart van dit tweetal. De opdracht was dit jaar een taart van chocolade te bakken. De voorbereidingen bij dit evenement van de projectgroep Bie Winkels vonden weer plaats in de aangrenzende zaal van café Florijn aan de Dorpsstraat. Bij Winkels stond de oven en vond de prijsuitreiking plaats. Tot veler genoegen trad in de schuur van Winkels ook twee maal troubadour Herman Riethorst uit Neede op, ook met zijn bekende lied ‘Mien Gelsters dorp’. Na afloop mochten alle bezoekers weer smullen van het heerlijke gebak.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven