Grote hobbybeurs bij Prinsen in Haarlo

HAARLO – Alle kermissen, bloemencorso’s, volksfeesten weer voorbij en weer lange avonden dan is er weer tijd voor hobby en hobbybeurzen. Op zondag 1 oktober organiseren wij een hobbybeurs met veel workshops
Alle deelnemende hobbyisten geven een workshop of demonstratie. Zo kan men bij Riek een prachtig bloemstukje maken, bij Angelika een zeepketting, bij Diane en Maria de nieuwste kaarten, bij Willemien een fles versieren met draad, bij Marian stukje maken met zijde bloemen, leert Alice je breien of haken  of kom bij mij priegelen met kralen.

In de mooie sfeervolle zaal zullen 20 hobbyisten uit Achterhoek, u hun hobby tentoon stellen  demonstreren en workshops geven. Kom dan op zondag  1 oktober 2017  naar de hobbybeurs bij HCR Prinsen Eibergseweg 13 voor hobby ideeën, workshops, demonstraties materiaal of gewoon voor de gezelligheid.

De beurs is geopend van 10.00 tot 16.30 uur. De entree bedraagt € 2,50 kinderen tot 12 jaar gratis. Voor informatie kijk op www.hobbybeurs.com. www.facebook.com/hobbybeurs.com, 06-54353728, [email protected].

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven