Kermistent Eibergen op een andere plek

EIBERGEN – Stichting Draaimolen: ”In goed overleg met alle betrokkenen is besloten om het kermis weekend te verplaatsen van augustus naar september. De reden hierachter is de enorme hoeveelheid lokale en landelijke activiteiten in deze periode en het dat het steeds lastiger werd om kermisattracties naar Eibergen te krijgen. In de afgelopen maanden hebben we met een groep jongeren uit Eibergen uit verschillende leeftijdscategorieën en de jongerenorganisatie Mazzel een zeer waardevol overleg gehad. Hierbij werden ideeën uitgewisseld, wensen besproken en feedback gegeven. Dit heeft een mooi rapport opgeleverd met handvaten waar we mee verder kunnen. Één van de punten die hierbij naar voren kwam was de beperkte zichtbaarheid van onze feesttent. We hebben direct ondernomen en deze verplaatst naar een locatie op de brink, dichter bij de kermis.

Naast de bovenstaande zaken zijn we druk geweest om een mooi programma neer te zetten en leuke kermisattracties te krijgen. De kermis zal vrijdag worden geopend door een Minion met aansluitend de start van de FC Twente avond. In samenwerking met de supportersvereniging hebben we een compleet programma neergezet, een spandoeken wedstrijd voor de jeugd, clublegende Sander Boschker is aanwezig voor een meet and greet en hij zal het mooiste spandoek uitzoeken. De winnaar mag met 4 vriendjes naar een wedstrijd van FC Twente waarbij het spandoek in het stadion word ophangen. Aanmelden voor het spandoek maken kan via [email protected]. Op deze avond zal er een loterij worden gehouden met leuke prijzen en de avond wordt muzikaal ondersteund door DJ Tjalf Bakker.

De zaterdagmorgen begint met fietstocht, de avond maken we er weer een mooi feest van met dj Rutger en de bekende 90’s dj JEAN. Op de zondag word de kermisloop weer georganiseerd en zal het vogelschieten weer plaatsvinden.

Maandag sluiten we af met “Eibergen hakt”. Deze dag staat in het teken van hakken, in de breedste zin van het woord. We organiseren een wedstrijd met een leuke hoofdprijs waarbij hout een centrale rol speelt. De dag sluiten we hakkend af met DJ.”

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven