Stef Geverinck schutterskoning Beltrum

BELTRUM – Stef Geverinck is dinsdag gekroond tot schutterskoning van Beltrum. Hij loste het 326e en beslissende schot. Bij de dames was het Inge Tuinte die na 310 schoten de vogel naar beneden haalde. Aan het vogelschieten bij de heren namen in totaal 79 schutters deel, bij de dames waren het er 44. Stef Geverinck haalde naast de romp ook de staart naar beneden. De vleugels waren voor René Helmers en Hans Hoitink. De hals was voor Michel Ballast. Bij de dames was het Inge Tuinte die, net als de schutterskoning, ook de romp en de staart naar beneden haalde. Daarmee is zij voor de tweede keer schutterskoningin van Beltrum. De vleugels waren voor Grea Bleumink en Ria Zieverink. De hals was een prooi voor Marloes Levers. Tot jeugdprins werd Julian Bennink gekroond. De titel jeugdprinses is voor Lotta Wouters.

De volledige uitslag

Dames
Hals: Marloes Levers
Staart: Inge Tuinte
Romp: Inge Tuinte
Vleugels: Grea Bleumink en Ria Zieverink
Koningin: Inge Tuinte

Heren
Hals: Michel Ballast
Staart: Stef Geverinck
Romp: Stef Geverinck
Vleugels: René Helmers en Hans Hoitink
Koning: Stef Geverinck

Jeugd
Jeugdprinses: Lotta Wouters
Jeugdprins: Julian Bennink

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven