Zonnebloem houdt feestelijke middag

NEEDE – De Zonnebloem afdeling Neede houdt op zaterdag 14 oktober a.s. een feestelijke middag bij Café-restaurant “de olde Mölle” in Neede. Die middag zal Merel Gerritsen optreden. Zij brengt een gevarieerd programma met nederlandstalige liedjes.

Een programma met een lach en een traan. Aanvang van de middag 14.00 uur. De zaal is open vanaf 13.30 uur. De gasten van de Zonnebloem zullen persoonlijk door de vrijwilligers worden benaderd. Daarnaast is het ook mogelijk voor mensen die geen gast zijn van de Zonnebloem deze middag te bezoeken. Kosten voor deze geheel verzorgde middag zijn 10,00 euro p.p.

Voor opgave (tot en met 4 oktober) of verdere informatie: G. Wennink, Haaksbergseweg 11, 7161 BD Neede, tel. 0545-291839.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven