Boh Foi Toch 21 oktober in Eibergen

EIBERGEN – Op zaterdag 21 oktober 2017 heeft de Klok in Eibergen wederom de band Boh Foi Toch geboekt voor de grote zaal. De Achterhoekse band met oprichters Hans Keuper en Willem te Molder, maakt eigen teksten op Tex-Mex en Cajun muziek. Al meer dan 25 jaar spelen ze in zalen en feesttenten in het midden en oosten van Nederland. In het voorprogramma van Boh Foi Toch speelt “Verdan”, een nieuwe band uit de Achterhoek, bestaande uit Wourens Roerdink, Bas Relker, Bram ten Barge en Jermain Spanjaard. Wourens Roerdink schrijft alle nummers zelf en dat doet hij zonder uitzondering in overvalst plat. “Geen gepronk met andermans muziek maar enkel nummers van eigen hand”, is zijn credo. “En wie hebt d’r donders vul skik an!”.

Aanvang van de avond is om 20.30 uur en Verdan start al om 20.45 uur met hun optreden. Het begint dus vroeg en de Klok ziet de “jongs” dan al graag “an de teke staon”.

Kaarten zijn in de voorverkoop verkrijgbaar via culishop.deklokeibergen.nl en kosten € 10,00 per kaart. Aan de kassa € 15,00 per kaart.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven