Gezellige/actieve Kover Kross in Ruurlo

RUURLO – Op zondag 22 oktober organiseren wij, de MC Ruurlo, wederom de Kover Kross. Het doel van dit evenement is om iedere noppenrijder een gezellige actieve dag te bezorgen, waar hij of zij op eigen niveau de favoriete hobby kan beoefenen op een ander terrein dan gewoonlijk en middels een uitdagend parcours dat voor iedereen goed toegankelijk is. Het +/- 2 km lange uitdagende parcours met springschansen  is gelegen aan de Batsdijk 2 in Ruurlo.
Aan de start komen  Bromfietsklasse, 65cc, 85 cc, MX-2takt, MX-4takt, MX-open en de 45+ klassen. Er worden per klasse 2 manches verreden. De trainingen beginnen om 9.30 uur en aansluitend om 11.30 uur de wedstrijden.
De toegang voor publiek is geheel gratis. Voor meer info, kijk op site  www.mcruurlo.nl.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven