Jongeren kunnen kennismaken met sport

EIBERGEN – Rond de herfstvakantie kan de jeugd uit Borculo en Eibergen kennismaken met verschillende sportverenigingen. De Sport Federatie Berkelland (SFB) nodigt alle kinderen van gr 1 t/m 8 uit om voor €3,- kennis te maken met de lokale sportverenigingen. De jeugd wordt zo geholpen een goede sportkeuze te maken of een lekker middagje te sporten. De jeugd uit Borculo kan tijdens Kies je sport Borculo op maandagmiddag 16 oktober van 14-17 uur kennismaken met VV Reünie (voetbal), KV Olympia’22(korfbal), VV Kerkemeijer Gemini(volleybal) en GV Borchlo(gymnastiek) in en om sportaccommodatie ’t Timpke (Haarloseweg 10 te Borculo) en op sportpark De Wildbaan.

Op woensdag 18 okt. van 13.30-17.00 uur is Jeugd in Actie Eibergen voor alle jeugd uit Eibergen in de Pickerhal te Eibergen. Er kan in de sporthal kennis worden gemaakt met maar liefst 6 verschillende sportverenigingen: VV Boemerang(volleybal), BC Picker Reds(basketbal), ODIVAL(speeltuin turnen), ASV Eibergen(atletiek), TV Mallumse Molen(tennis) en BC Yapton(Badminton en Dynamic Tennis).

Je krijgt ook nog 2 keer wat te drinken en er wat te eten bij. Via de scholen zijn er per mail brieven verstuurd naar alle ouders. Heb je interesse, geef je dan uiterlijk 10 oktober op bij de SFB. Stuur een mail naar [email protected] of bel naar 0545-476727. Kijk voor meer informatie op www.sportfederatieberkelland.nl.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven