Nieuw scorebord voor VIOS Beltrum

BELTRUM – In het streven van voetbalvereniging VIOS om de accommodatie verder te verbeteren, is een volgende stap gezet. De lokale Regiobank en Maywea consultancy uit Groenlo maakten een nieuw scorebord mogelijk. De afgelopen week werd dit project voltooid. Het oude scorebord begon te veel storingen te vertonen en was na meer dan 10 jaar gebruik aan vervanging toe. Er is gekozen voor een modern bord. Huub Scharenborg sprak namens de Beltrumse Regiobank. “VIOS voetbal kent een voorname rol binnen de samenleving en stimuleren de leefbaarheid binnen Beltrum. Wij ondersteunen dit van harte.” De vrijwilligers van de Ondergrondse hebben het bord geplaatst. Medesponsor Ton Scharenborg van Maywea die eveneens meehielp kon de hulp waarderen. “De mannen van de Ondergrondse mogen dan niet meer actief zijn in het  reguliere arbeidsproces, maar het ambachtschap en vakkennis gaan niet verloren.” Het scorebord is geplaatst op het hoofdveld en duidelijk zichtbaar vanaf de tribune.

 

 

 

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven